Leiden Taxi

Leidse Taxi Centrale: de beste in particulier personenvervoer

Bent u woonachtig in Leiden of omgeving en wilt u niet langer dan maximaal 15 minuten wachten op een taxi? Ervaar het gemak en de zekerheid van onze taxi’s, in tegenstelling tot de fiets of het openbaar vervoer. Noteer ons telefoonnummer en bel ons op wanneer u een chauffeur nodig heeft. Voordat u het weet, zo goed als altijd binnen maximaal 15 minuten, staat een taxichauffeur van Leidse Taxi Centrale bij u op de stoep om u op te halen en naar uw locatie te brengen. Gun uzelf deze heerlijke luxe en profiteer van zeer voordelige tarieven.

Op tijd – Altijd en overal

Heeft u een etentje, gaat u naar de film of een andere gelegenheid? Wij zijn altijd stipt op tijd en rijden onze klanten met een van de meest luxe taxi auto’s in de Regio Leiden. Voor Leiden taxi services bent u bij ons altijd op het juiste adres.

Veilig vervoer – Overdag en ’s nachts

Wanneer u een gezellig avondje uit heeft gehad in Leiden of omgeving, wilt u zorgeloos richting huis kunnen gaan. In het donker naar huis fietsen is niet alleen prettig, maar ook niet altijd veilig. In de taxivoertuigen van Leidse Taxi Centrale weet u zeker dat u comfortabel en veilig op uw bestemming arriveert; onze taxichauffeurs zetten u tot aan de voordeur af.

Meer informatie over de mogelijkheden

Besluit u binnenkort om in Leiden of omgeving iets leukst te gaan doen, waarbij u passend vervoer nodig heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met Leidse Taxi Centrale. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Mail ons op info@ltc-taxi.nl of bel ons via 0715224000. Tevens kunt u direct reserveren, door het formulier in te vullen.

× Taxi bestellen?