Luxe VIP taxi reserveren

 

Heeft u behoefte aan privé en exclusief taxi vervoer? U kunt een taxi van LTC Taxi Leiden boeken voor één of zelfs meerdere dagen. Het is uiteraard ook mogelijk om een dagdeel van onze diensten gebruik te maken voor bijvoorbeeld congres vervoer of bruiloften.

Hier onder staat meer uitgelegd over de diensten die wij aanbieden binnen VIP taxivervoer.

Wat is VIP vervoer?

VIP vervoer is een exclusieve vorm van vervoeren. VIP taxi vervoer wordt door ons aangeboden om reizen zo aangenaam en comfortabel als mogelijk te maken. LTC taxi biedt gediplomeerde chauffeurs die voor u de reis snel en gemakkelijk laten verlopen.

Onze chauffeurs hebben veel ervaring in luxe taxi vervoer. Het is voor hen dan ook geen probleem om u met het hoogste comfort van A naar B te brengen. Door de grote gastvrijheid en flexibiliteit van onze chauffeurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis en kunt u comfortabel genieten van onze VIP private taxi service.

Ook op het gebied van snelheid is LTC Taxi Leiden een goede keuze: vaak heeft u binnen 15 minuten een taxi van ons voor de deur.

Evenementen geschikt voor VIP taxivervoer

VIP vervoer is geschikt voor verschillende momenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zakelijk vervoer. Stel dat u een gala geeft en uw eregasten wilt voorzien van een luxe taxi rit naar het evenement. Dan is taxi VIP vervoer bij LTC Taxi Leiden een uitkomst.

Een andere mogelijkheid is dat u een bruiloft of vrijgezellenfeest organiseert. Dan is het ideaal om in een VIP taxi te worden vervoerd naar de evenementenlocatie. Onze chauffeurs zullen met elke passagier rekening houden, ongeacht de omstandigheden. Wij hebben als bedrijf servicegerichtheid hoog in het vaandel en daarom zullen onze chauffeurs graag meedenken in de mogelijkheden voor het vervoeren van grotere groepen. Kijk ook eens op onze groepsvervoer pagina voor het reserveren van een taxibusje Leiden en omgeving.

Ook is VIP taxi vervoer interessant voor artiesten. Mocht het zo zijn dat uw vaste partij verhinderd is u naar locatie te brengen bieden wij een mooi alternatief. Hierin wordt u van alle gemakken voorzien tijdens een privé reis naar locatie. Veilig en comfortabel.

Verzorgingsgebied LTC Taxi Leiden

Voor een exclusieve privé reis met een van onze luxe taxi’s kunt u bij ons terecht. Wij rijden u met plezier binnen regio Leiden en de Bollenstreek. Het is mogelijk om opgehaald te worden door een van onze taxi’s van Noordwijkerhout tot en met Leidschendam.

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor groepsvervoer van 8 of meer personen en luchthavenvervoer voor een taxi Leiden Schiphol. Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid!

 
 

Betalingsmogelijkheden

Het is voor ons vanzelfsprekend dat op een VIP taxi de passagier volledig ontzorgd wordt op alle vlakken. Daarom bieden wij niet alleen het hoogste comfort, snelste service (binnen 15 minuten een taxi) maar ook diverse betalingsmogelijkheden. Met het reizen als een VIP komen verschillende voordelen en een daarvan is de mogelijkheid om bij LTC Taxi Leiden te rijden op rekening. Hierdoor rijdt u zorgeloos en volledig ontspannen met ons mee en betaalt u de rit pas achteraf.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook met uw creditcard of via de pin betalen.