Snel en eenvoudig een taxi Leiden Schiphol boeken?

 

Luchthavenvervoer vanuit de regio Leiden naar Schiphol is onze specialiteit! LTC taxi heeft ruim 15 jaar ervaring met het verzorgen van luchthavenvervoer van en naar Schiphol. Onze chauffeurs kennen de taxi route Leiden Schiphol door en door, waardoor u tijdens de taxirit niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we onze schiphol service tegen een van de scherpste tarieven in de regio Leiden en de Bollenstreek aanbieden. Of het nu gaat om een schiphol taxi Voorschoten, een schiphol taxi Leiderdorp of een schiphol taxi Wassenaar, LTC taxi is dé airport taxi van de Bollenstreek.

 
 

Taxibusje naar Schiphol nodig?

Naast particulier taxivervoer van en naar schiphol biedt LTC taxi ook de mogelijkheid tot groepsvervoer aan. Of u nu met een groep van 6, 8, 10 of meer personen bent LTC taxi heeft altijd een taxibusje op maat ter beschikking.

Neem voor groepsvervoer met meer dan 8 personen wel eerst even telefonisch contact op: 071 522 400

Uw familie, vrienden of collega’s kunnen allemaal met een gerust hart hun reis gezamenlijk starten! Dat maakt de taxirit naar Schiphol of een andere luchthaven natuurlijk extra gezellig. Op reis gaat u samen dus begin de reis ook samen met luchthaven groepsvervoer van LTC taxi. LTC taxi is dé specialist van luchthavenvervoer in de regio Leiden en omstreken.

Begin uw reis goed met onze Schiphol service regio Leiden

Geheel zorgeloos op reis? Met onze schiphol service Leiden zal uw reis van begin af aan vlekkeloos verlopen. Onze chauffeurs zijn altijd stipt op tijd en helpen met het inladen van de bagage. Ondertussen kunt u lekker plaatsnemen in een van onze stijlvolle wagens die van alle gemakken voorzien zijn om u een comfortabele reis te garanderen. Heerlijk uitgerust een vlucht pakken doet u dus met een taxi Leiden Schiphol verzorgd door LTC taxi.

Taxi Leiden Rotterdam airport of naar een andere luchthaven?

Bij LTC taxi verzorgen we niet alleen airport service Leiden Schiphol. Ook voor uw taxi naar Rotterdam airport bent u bij LTC taxi aan het juiste adres. Vanuit de gehele Bollenstreek verzorgen wij taxiritten naar Rotterdam airport of andere luchthavens. Uiteraard met hetzelfde comfort, behulpzaamheid en flexibiliteit die u van onze taxi Schiphol service Leiden gewend bent. Start uw reis geheel zonder zorgen, stijlvol en comfortabel. Een taxi regio Leiden Rotterdam airport reserveert u bij LTC Taxi.

Een terugreis vanaf de airport zonder zorgen?

Ook wanneer u terugkomt van uw reis kunnen we u stipt op tijd ophalen. Heeft u vertraging? Of bent u juist eerder aangekomen dan verwacht? Dat is voor onze flexibele chauffeurs van LTC taxi geen probleem. We houden uw vluchtnummer in de gaten zodat we altijd op tijd zijn voor uw luchthavenvervoer richting huis. Niets is vervelender dan wachten na een lange vlucht. Met LTC airport taxi service zal uw reis tot aan de voordeur vlekkeloos en zonder zorgen verlopen. Bij aankomst op de luchthaven zal uw taxi richting regio Leiden voor u klaarstaan.

Waarom LTC taxi uw Schiphol (luchthaven) taxi regio Leiden is:

  • Altijd een voertuig die past bij uw wensen en bagage
  • Behulpzame en vriendelijke chauffeurs voor een prettige reis
  • Jarenlange ervaring met de snelste routes vanuit de gehele regio
  • De scherpste tarieven met kortingen tot 50%
  • Flexibel zodat u nooit hoeft te wachten voor of na de vlucht
  • Eenvoudig online of telefonisch boeken