School- en zorgtaxi

 

Het kan voorkomen dat u als ouder of verzorger verhinderd bent uw kind zelf naar school te brengen. Dit kan meerdere redenen hebben. Bijvoorbeeld een langere reistijd en grotere afstanden afleggen in de ochtend, of aan het eind van de dag in een drukke file terechtkomen en daardoor niet op tijd komen voor het ophalen van de kinderen bij het dagverblijf. Een andere factor kan zijn dat uw kind speciaal of bijzonder onderwijs volgt.

Ook kan het zijn dat u zelf behoefte heeft aan taxivervoer naar ziekenhuis of een zorgtaxi. Een situatie waarbij dit zou kunnen voorkomen is als u (door ziekte) niet zelf mag rijden en toch een afspraak in het ziekenhuis hebt.

In beiden gevallen bent u aan het juiste adres bij Taxi LTC. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze werkwijze en hoe wij u verder kunnen helpen of reserveer gelijk een taxi met de onderstaande button:

 
 

LTC Taxi Leiden is bekend bij zorgverzekeraars. Achteraf betalen op rekening is mogelijk.

Schoolvervoer bij LTC Taxi Leiden

Steeds meer gezinnen willen kinderen op een veilige en comfortabele manier naar school (laten) brengen. Hier bieden de taxi’s van LTC Taxi een uitkomst. Voor schoolvervoer van kinderen bieden wij u een altijd een ervaren taxichauffeur die meedenkt in de behoeften en belangen van uw kind.

Om het vervoer zo voorspoedig als mogelijk te laten verlopen vragen wij u om contact op te nemen met 0715224000 en tijdig bij ons te melden of u gebruik wilt maken van onze dienst. Op deze manier kunnen wij rekening houden met uw wensen en behoeften.

Uw zorgtaxi Bollenstreek

De gediplomeerde chauffeurs van LTC Taxi hebben dagelijks te maken met het vervoeren van bijvoorbeeld dialyse patiënten naar ziekenhuizen. Ook bieden wij slechtzienden vervoer op maat. Indien gewenst loopt onze chauffeur mee tot aan de voordeur.

Op dit vlak bieden wij vaak een vaste chauffeur die met u meedenkt en rekening houdt met uw schema en afspraken. Zeker als u onverhoopt gebruik moet maken van zorgtaxi vervoer staan wij voor u klaar; bel nu met 0715224000 en binnen 15 minuten heeft u vervoer naar uw bestemming.

Het is bij ons niet mogelijk om met een rolstoeltaxi Leiden vervoerd te worden. Wel bieden wij zorgtaxi en zorgbussen met een vaste chauffeur. Snel een zorgtaxi reserveren die u of uw kind vervoert naar de volgende bestemming? Klik op onderstaande button, de groene WhatsApp button rechtsonder op de pagina of bel met: 0715224000.