Werkgebied LTC Taxi

 
 
 
 
 
 
 

 

LTC Taxi is Uw Betrouwbare Taxi Service in de Regio!

Al jarenlang verzorgt LTC Taxi betrouwbaar en betaalbaar vervoer in de gehele regio. Zo rijden wij in Leiden en omliggende gemeenten door heel Nederland. Als een van de grootste taxicentrales in ons werkgebied, staan wij klaar voor alle soorten vervoer. Onze diensten omvatten luchthavenvervoer, groepsvervoer, leerlingenvervoer en vervoer voor mindervaliden. Ook voor straattaxi’s kunt u bij ons terecht.

De Leidse Taxi Centrale is actief in onder andere Wassenaar, Voorschoten, Oegstgeest en de gehele Bollenstreek, inclusief plaatsen als Noordwijkerhout, Leidschendam, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn.

Onze moderne vloot bestaat uit diverse voertuigen zoals personenauto’s, luxe wagens en bussen. Alle voertuigen zijn goed onderhouden en uitgerust met de nieuwste datacommunicatiemiddelen. Als een van de grootste taxibedrijven in de regio zijn wij altijd beschikbaar bij uitgaansgelegenheden en bieden wij speciale voertuigen voor specifieke doelgroepen.

Zoekt u een taxi? Bel ons op 071 522 4000. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ons werkgebied:

 

Taxi Leiden

Taxi Wassenaar

Taxi Katwijk

Taxi Oegstgeest

Taxi Voorschoten

Taxi Leiderdorp

Taxi Rijnsburg

Taxi Zoeterwoude

 

Hoe kan ik een taxi in mijn plaats bestellen bij LTC

Gun uzelf wat luxe en ontspanning en Ries met LTC. U kunt gebruik maken van ons reserveringsformulier en zo vooraf een reservering doen. U krijgt dan binnen enkele momenten een bevestiging via e-mail en kunt ontspannen aan uw reis beginnen. Wilt u toch liever telefonisch contact opnemen met ons? Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons centrale nummer 071-5224000 voor informatie of reserveringen. Wilt u liever wat extra informatie via de email? Ook dat is geen enkele probleem. Stuurt u een mailtje naar info@ltc-taxi.nl en wij zullen proberen om u zo snel mogelijk te
beantwoorden.

Bereken uw ritprijs en boek

 

Werk gebied

Nu ook taxi service voor andere gemeenten in de omgeving van Leiden: Taxi Leiden centraal station , Taxi Leiderdorp, Taxi Alphen aan den Rijn, Taxi Katwijk, Taxi Noordwijk, Taxi Oegstgeest, Taxi Rijnsburg, Taxi Roelofarendsveen, Taxi Voorschoten, Taxi valkenburg Taxi Warmond, Taxi Wassenaar en Taxi Zoeterwoude