Ontdek leiden samen met LTC taxi

 

Taxi service Leiden en horecavervoer

Taxibedrijf Leiden LTC-taxi: de beste in particulier personenvervoer

Ons taxi taxibedrijf in Leiden vervoert haar klanten in de omgeving Leiden, Bollenstreek en Wassenaar? Woont en werkt u in ons regio? Heeft u soms of vaker een taxivervoer nodig? Neemt u dan contact op met ons taxibedrijf. Wij staan 24 uur per dag elke dag voor u klaar en brengen u graag naar uw bestemming. Maak gebruik van Ons steden vervoer tussen de steden Leiden, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. taxi service Leiden met soms wel 75% korting op de taxi meter.. Wij zijn al jaren een van de scherpst geprijsde taxi centrales in de Leiden en omstreek. Vele klanten zijn u al voorgegaan naar volle tevredenheid.

Zakelijk taxibedrijf in Leiden

Reist u zakelijk met de Taxi vaker naar Schiphol? Dan brengen wij u voor een vast tarief in luxe naar het vliegveld. Zo kunt u ervoor kiezen om nog even voor te bereiden op uw afspraak of bijvoorbeeld een conferentie waar u moet presenteren. Misschien bent u een tijdje niet in staat om zelf met de auto te rijden, dan bieden wij graag de uitkomst.
Onze representatieve chauffeurs doen net even dat stapje extra. Ze zijn opgeleid om voor u klaar te staan! Ze helpen u graag met uw bagage of geven u net dat steuntje met in en uitstappen. Een prettig gesprek onderweg of liever in stilte reizen? U mag het aangeven. Bij Ons taxibedrijf doen we ons best om zo dienstbaar mogelijk te zijn voor ons klanten.

Schiphol Taxibedrijf in Leiden

Reizen naar het vliegveld was nog nooit zo relaxt als met de Leidse Taxi Centrale. Wij komen stipt op tijd en brengen u met plezier voor een vast en goedkoop tarief naar het vliegveld. En we staan weer op u te wachten als u terug komt. Door middel van ons reserveringsformulier boekt u heel gemakkelijk een taxi. Of heeft u gewoon Wat vragen bel dan ons gewoon wij staan u graag te woord. Dit kan een dag van tevoren maar ook al maanden van tevoren. Handig als u een grote reis aan het plannen bent. U krijgt bij ons na het versturen van taxi reserveringsformulier altijd een bevestiging via email. Zo weet u dat uw rit gepland staat.
Mocht u toch per direct een taxi vanuit Leiden naar bijvoorbeeld Schiphol of een andere vliegveld nodig hebben? Dan belt u gemakkelijk met het nummer van onze centrale en zijn wij bijna altijd binnen 15 minuten bij u in de regio Leiden.

Taxibedrijf in Leiden, Bollenstreek en Wassenaar

Wilt u Informatie betreft Taxi service in andere plaatsen rondom Leiden kijk dan hier voor alle gebieden waar Leidse Taxi Centrale Actief is: Taxi Leiden, Taxi Leiderdorp, Taxi Alphen aan den Rijn, Taxi Katwijk, Taxi Noordwijk, Taxi Oegstgeest, Taxi Rijnsburg, Taxi Roelofarendsveen, Taxi Voorschoten, Taxi valkenburg Taxi Warmond, Taxi Wassenaar en Taxi Zoeterwoude.

Taxibedrijf Leiden yes

Stad Leiden

Leiden, een prachtige stad vol geschiedenis en charme, heeft veel te bieden aan haar bezoekers. Als je deze betoverende stad wilt verkennen, kun je gebruik maken van de diensten van De Leidse taxicentrale. Deze Taxibedrijf in Leiden is een Begrip In Leiden behulp van deze taxibedrijven kun je comfortabel en efficiënt door de stad reizen.

Geschiedenis Van Leiden

Leiden, ook wel bekend als de Sleutelstad, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Het was ooit een belangrijk centrum van de textielindustrie en speelde een belangrijke rol tijdens de Gouden Eeuw van Nederland. Een interessant feitje over Leiden is dat de stad de geboorteplaats is van de beroemde 17e-eeuwse schilder Rembrandt van Rijn. Je kunt een bezoek brengen aan het Rembrandtplein en het Rembrandthuis, waar je meer te weten kunt komen over het leven en werk van deze meesterlijke kunstenaar.

Historische gebouwen

Een van de meest opvallende kenmerken van Leiden zijn de prachtige grachten. Net als in Amsterdam kun je in Leiden genieten van een ontspannen rondvaart om de stad vanaf het water te bewonderen. Langs de grachten vind je charmante herenhuizen, historische gebouwen en gezellige cafés. Het is een genot om door deze pittoreske omgeving te wandelen en de sfeer van de stad in je op te nemen.

Universiteit

Leiden is ook trots op haar prestigieuze universiteit, opgericht in 1575. Het is de oudste universiteit van Nederland en heeft een rijke academische traditie. De universiteit heeft veel bijgedragen aan de wetenschap en heeft bekende alumni, waaronder Nobelprijswinnaars. Als je door de stad loopt, zie je de invloed van de universiteit overal, met zijn historische gebouwen en levendige studentenleven.

Musea’s

Voor liefhebbers van kunst en cultuur heeft Leiden diverse musea en galerieën te bieden. Het Stedelijk Museum De Lakenhal is een must-visit, met zijn collectie schilderijen en kunstwerken uit de Gouden Eeuw. Het Museum Volkenkunde neemt je mee op een reis door verschillende culturen en biedt inzicht in de diversiteit van onze wereld. En laten we het Naturalis Biodiversity Center niet vergeten, waar je kunt kennismaken met de prachtige diversiteit van het leven op aarde.

Een complete stad

Kortom, Leiden is een stad vol pracht en praal. Met zijn historische erfgoed, pittoreske grachten en levendige cultuur is er voor elk wat wils. Of je nu door de straten wandelt, een boottocht maakt op de grachten of geniet van de lokale keuken, Leiden zal je betoveren met zijn schoonheid en gastvrijheid. Vergeet niet om gebruik te maken van de diensten van Taxi Leiden of ofwel de Leidse Taxi Centrale om je moeiteloos door de stad te verplaatsen en optimaal te genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Voor meer informatie over de stad Leiden en geschiedenis zie deze link: Visit Leiden

Wat Kost een Taxi Luchthaven Prijzen en Tarieven

U wilt weten hoeveel het kost om met de taxi van A naar B te reizen. Lees verder…

Blog LTC-taxi

Lees ons Taxiblog om altijd op de hoogte te blijven over onze nieuwe taxi diensten Lees verder…