VIP vervoer tot op de puntjes…..

Vip Taxi

 
 

Luxe Vip Taxi Vervoer Reserveren

Wilt u een luxe vip taxi vervoer reserveren?
Heeft u behoefte aan privé en exclusief taxi vervoer? U kunt een taxi van LTC Taxi Leiden boeken voor één of zelfs meerdere dagen. Het is uiteraard ook mogelijk om een dagdeel van onze diensten gebruik te maken voor bijvoorbeeld congres vervoer of bruiloften.
Hier onder staat meer uitgelegd over de diensten die wij aanbieden binnen VIP taxivervoer.

 

Wat is VIP Taxi vervoer?

VIP vervoer is een exclusieve vorm van vervoeren. VIP taxi vervoer wordt door ons aangeboden om reizen zo aangenaam en comfortabel als mogelijk te maken. LTC taxi biedt gediplomeerde chauffeurs die voor u de reis snel en gemakkelijk laten verlopen.

Onze chauffeurs hebben veel ervaring in luxe taxi vervoer. Het is voor hen dan ook geen probleem om u met het hoogste comfort van A naar B te brengen. Door de grote gastvrijheid en flexibiliteit van onze chauffeurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis en kunt u comfortabel genieten van onze VIP private taxi service.

Ook op het gebied van snelheid is LTC Taxi Leiden een goede keuze: vaak heeft u binnen 15 minuten een taxi van ons voor de deur.

 

Evenementen geschikt voor VIP vervoer

VIP vervoer is geschikt voor verschillende momenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zakelijk vervoer. Stel dat u een gala geeft en uw eregasten wilt voorzien van een luxe taxi rit naar het evenement. Dan is taxi VIP vervoer bij LTC Taxi Leiden een uitkomst.

Een andere mogelijkheid is dat u een bruiloft of vrijgezellenfeest organiseert. Dan is het ideaal om in een VIP taxi te worden vervoerd naar de evenementenlocatie. Onze chauffeurs zullen met elke passagier rekening houden, ongeacht de omstandigheden. Wij hebben als bedrijf servicegerichtheid hoog in het vaandel en daarom zullen onze chauffeurs graag meedenken in de mogelijkheden voor het vervoeren van grotere groepen. Kijk ook eens op onze groepsvervoer pagina voor het reserveren van een taxibusje Leiden en omgeving.

Ook is VIP taxi vervoer interessant voor artiesten. Mocht het zo zijn dat uw vaste partij verhinderd is u naar locatie te brengen bieden wij een mooi alternatief. Hierin wordt u van alle gemakken voorzien tijdens een privé reis naar locatie. Veilig en comfortabel.

 

Verzorgingsgebied VIP Vervoer

Voor een exclusieve privé reis met een van onze luxe taxi’s kunt u bij ons terecht. Wij rijden u met plezier in de regio Leiden, Wassenaar en de Bollenstreek. Het is natuurlijk ook mogelijk om Vervoerd te worden door een van onze taxi’s van Leiden naar Amsterdam van Zoetermeer naar Leidschendam van Alphen aan den Rijn tot en met Limburg of zelfs Naar Parijs.

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor Groepsvervoervan 8 of meer personen en Luchthaven vervoervoor een taxi Leiden Schiphol. Neem hieronder Contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid!

 

Luxe AMG Mercedes V-Klasse taxibusjes

Wagenpark vip taxi
LTC-taxi beschikt over een uitgebreid wagenpark met luxueuze AMG V-Klasse Mercedes-busjes. Deze voorzien van verwarmde en gekoelde stoelen, een panoramadak, een ingebouwde koelkast en tal van andere voorzieningen die u voldoende beenruimte bieden tijdens uw reis. De weelderige VIP-taxibussen van LTC-taxi zijn uitgerust met vrijwel elk denkbare luxe-optie die beschikbaar is in de meest exclusieve vip-auto’s, zoals de Mercedes Maybach, die geldt als de ultieme uiting van weelde binnen de wereld van Mercedes. Bekijk het voorbeeld…
 

VIP Tesla Vervoer LTC Taxi

Vip taxi Tesla Leidse van Taxi centrale
Ontdek de toekomst van luxueus en milieubewust reizen met onze Tesla taxi’s. Als toonaangevende VIP Taxi service combineren wij groen denken met eersteklas comfort. Onze Tesla taxi’s bieden niet alleen een weelderige reiservaring, maar dragen ook bij aan een duurzame planeet. Kies voor onze Tesla VIP Taxi service en geniet van de perfecte balans tussen milieuvriendelijkheid en luxe, terwijl we streven naar uw volledige tevredenheid. Reis groen, reis in stijl.

 

Betalingsmogelijkheden

Het is voor ons vanzelfsprekend dat op een VIP taxi de passagier volledig ontzorgd wordt op alle vlakken. Daarom bieden wij niet alleen het hoogste comfort, snelste service (binnen 15 minuten een taxi) maar ook diverse betalingsmogelijkheden.
Met het reizen als een VIP komen verschillende voordelen en een daarvan is de mogelijkheid om bij LTC Taxi Leiden te rijden op rekening. Hierdoor rijdt u zorgeloos en volledig ontspannen met ons mee en betaalt u de rit pas achteraf.

 

Voordelen van VIP vervoer Van LTC Taxi

  1. Comfortabele voertuigen Voor lange afstanden!
  2. Flexibel Chauffeurs zodat u nooit hoeft te wachten voor of na uw bezoek!
  3. Prestigieuze Wagenpark met VIP uitstraling!
  4. Discrete en service gericht chauffeurs om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen!
  5. Luxe auto’s met alle voorzieningen aan boord zoals Gratis wifi, panorama dak, ingebouwde koelkast en nog meer!
  6. Betalen op rekening, via pin of creditcard!

 

hoe kom ik in contact met de VIP vervoer van LTC-taxi

“VIP-vervoer is geen eenvoudig taxivervoer, maar eerder een op maat gemaakte dienst die rekening houdt met de diverse behoeften van onze gewaardeerde klanten. We nodigen u van harte uit om uw vragen per e-mail aan ons te stellen, zodat we de tijd kunnen nemen om u te informeren over onze uitgebreide maatwerkvervoersmogelijkheden.
Stuur ons vrijblijvend een e-mail op info@ltc-taxi.nl

 
Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook met uw creditcard of via de pin betalen.

Luxe vip taxi reserveren
U wordt van harte uitgenodigd om plaats te nemen in de exclusieve VIP-taxi van LTC. Neem plaats en ervaar het comfortabele vervoer van punt A naar punt B, begeleid door onze hoogwaardige dienstverlening die naadloos aansluit op de wensen van onze gewaardeerde klanten. Indien u ons kunt informeren over uw specifieke verwachtingen, zullen wij ons uiterste best doen om deze met de grootst mogelijke zorg te vervullen.

* Let op: mocht u telefonisch contact hebben met de Ons taxi centrale vraag dan expliciet om de mogelijkheden van een VIP taxi.

Reserveer hier uw VIP Vervoer
LTC taxi wenst u alvast een fijne reis.
Opgedragen aan Iris