Taxivervoer op maat

 
Home > contractvervoer

 

Contractvervoer taxi

Taxibedrijf LTC-taxi Is gespecialiseerd in Contractvervoer En dus niet alleen straattaxi. In Nederland wordt “taxi” vaak geassocieerd met straattaxi’s, waarbij klanten op straat een taxi aanhouden. In de taxibranche bestaat echter de verhouding 20% straattaxi en 80% contractvervoer. Dit betekent dat veel van onze klanten, zoals bedrijven en scholen, gebruikmaken van contractvervoer en niet op de taximeter rijden. Hierdoor hoeven ze aan het einde van de taxirit niet in de taxi zelf af te rekenen; ze kunnen gewoon instappen en uitstappen op hun bestemming.

Bedrijven | Klanten | contractvervoer taxi

Klanten zoals multinationals en bedrijven in het Bio Science Park in Leiden, hebben een overeenkomst met ons waarbij wij hun medewerkers, gasten of bezoekers vervoeren naar de luchthaven of andere bestemmingen, en de kosten worden op de taxirekening geplaatst.
Het kan namelijk voorkomen dat u liever niet wilt dat uw gasten of klanten zelf in de taxi moeten betalen. Bijvoorbeeld bij directievervoer, doordat er op Dagelijks, wekelijkse en of maandelijkse basis gebruik wordt gemaakt van taxi vervoer. Op deze manier vermijdt u administratieve rompslomp voor uw medewerkers, wat kostbare tijd bespaart.

Scholen En Instellingen

Ook verzorgen wij contractvervoer voor bepaalde scholen in onze regio dit staat ook bekend als leerlingenvervoer. Hierbij is Geautomatiseerd Betaling handig voor bijvoorbeeld bedrijven, instellingen en scholen aangezien deze Frequent taxi vervoer nodig hebben. Daarbij: Gezien de leeftijd van bepaalde klanten is het onmogelijk om deze verantwoordelijkheid bij hen te leggen.

Wagenpark | Contractvervoer | LTC

Wagenpark Contractvervoer taxibedrijf LTC-taxi
Het Wagenpark van LTC Taxi straalt luxe en comfort uit, met een vloot die bestaat uit de verfijnde Mercedes V-Klasse AMG en de stijlvolle Mercedes E-Klasse. Onze passagiers genieten van de ruime interieurs en de indrukwekkende prestaties van deze voertuigen. Bovendien zijn we trots om een milieubewuste keuze te bieden met onze Tesla Model 3, waarmee we ons inzetten voor duurzaam vervoer zonder concessies te doen aan kwaliteit en elegantie. Bij LTC Taxi gaan we verder dan alleen vervoer; we bieden een ervaring die klanten keer op keer willen beleven.

Vragen | Offerte Contractvervoer LTC taxi

Als u vragen heeft over onze contractvervoer diensten of een offerte wilt aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@ltc-taxi.nl of bel ons op +31 715 22 4000. Wij staan tot uw dienst!

Contact | Offerte

     

    Rijksoverheid: Uitleg contract vervoer

    Uitleg en informatie over verschillende soorten contract vervoer en wat de overheid als contractvervoer ziet