Taxi Katwijk en Schiphol vervoer

 

Taxi in Katwijk

Wanneer u in Katwijk bent en een taxi nodig heeft, kunt u altijd LTC-Taxi bellen. Onze ervaren chauffeurs staan klaar om u comfortabel en veilig te vervoeren waar u maar wilt. Als u kiest voor zakelijk vervoer vanuit Katwijk, kunt u genieten van extra luxe in onze ruime taxi auto's en Taxi busjes. Bovendien bieden we ook voordelige tarieven voor ritten van en naar Schiphol als u op vakantie moet. Boek nu uw taxi bij LTC en leun achterover zonder zorgen en laat ons u ontspannen vervoeren.

Schiphol Taxi Service Katwijk

Met ons taxi service vanaf Katwijk naar Schiphol? of u nou zakelijk of privé reist. Bij LTC-Taxi is iedere klant even belangrijk. Wij helpen u graag om zo veilig mogelijk op Schiphol aan te komen met ons airport service.Boek nu gemakkelijk via ons reserveringsformulier uw Schiphol Taxi Katwijk . Vele klanten zijn u al voor gegaan en vaak horen wij ook hoe gemakkelijk het is om vooraf een reservering te maken. Zo kunt u zonder stress op vakantie of reizen voor werk naar het buitenland. Mede door ons van onze scherpe tarieven zijn wij in de regio vooruitstrevend. Hieronder vind u onze tarieven. Mocht u geen tijd hebben gehad of liever toch niet kosteloos reserveren? Dan is de centrale 24 uur per dag bereikbaar op het nummer: 071-5224000 en staan wij graag tot uw dienst om u zo snel mogelijk te vervoeren.

 

Tarieven vanaf Katwijk naar andere vliegvelden


*Prijs van Katwijk naar Schiphol Airport is €47,00 (Auto max 4/pers)

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Katwijk naar Schiphol Airport is €55,00


*Prijs voor Auto (max 4/personen) van Katwijk naar Rotterdam Airport is €52,00      

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Katwijk naar Rotterdam Airport is €59,00


*Prijs voor Auto (max 4/personen) van Katwijk naar Eindhoven Airport is €185,00      

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Katwijk naar Eindhovenl Airport is €215,00


*Prijs voor Auto (max 4/personen) van Katwijk naar Brussel Airport Zaventem is €250,00      

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Katwijk naar Brussel Airport Zaventem is €275,00

 

Wat kiest u als u voor LTC Taxi Katwijk Schiphol taxibedrijf kiest

Wanneer u voor taxivervoer Nodig hebt vanuit Katwijk dan kiest u met de taxi Katwijk Schiphol Taxibedrijf Van LTC-taxi voor net een stukje extra. Onze getrainde professionals helpen u graag met het in en uitladen van uw bagage. Ook zult u onderweg in stijl vervoerd worden met onze prachtige auto’s en luxe busjes. Comfort is bij ons keyword en we zullen onze uiterste best doen om iedere rit naar uw wens uit te voeren.

Vip Taxi Katwijk

Behalve particulier vervoer is LTC-taxi Katwijk ook gespecialiseerd in Vip vervoer. Wij weten als geen ander dat Vip taxi klanten behoefte hebt op dat net iets extras en dit kunnen wij voor u verzorgen. U hoeft het alleen maar aan ons te communiceren. Ons mooie wagenpark is voorzien van de meeste luxe modellen. Zo hebben wij altijd een koud drankje voor u door de ingebouwde koelkast in ons wagens en zijn ons gediplomeerde chauffeurs ten alle tijden professionele en discreet. Hierdoor voelt u zich altijd als Vip altijd op u gemak en komt u niets te kort als u met ltc-taxi meerijdt.

 

Taxi service Katwijk en omgeving

Nu ook taxi service voor andere gemeenten in de omgeving van Leiden: Taxi Leiden, Taxi Leiderdorp, Taxi Alphen aan den Rijn, Taxi Katwijk Taxi Noordwijk, Taxi Oegstgeest, Taxi Rijnsburg, Taxi Roelofarendsveen, Taxi Voorschoten, Taxi valkenburg Taxi Warmond, Taxi Wassenaar en Taxi Zoeterwoude.

 

Activiteiten taxi Katwijk Schiphol

Ontdek Katwijk gemakkelijk met de taxi

Ontdek de kindervriendelijke badplaats Katwijk voor een heerlijke strandvakantie met gezin of vrienden. Geniet van talloze activiteiten, zowel in de zomer als buiten het seizoen. Reis moeiteloos en comfortabel van Leiden Centraal naar Katwijk met de taxi van LTC-taxi. Ontdek Katwijk nu zelf……

 

bereken uw ritprijs en boek