Taxibusje Leiden boekt u hier!

 

Bent u op zoek naar een taxibusje of groepsvervoer in de regio Leiden? LTC Taxi heeft altijd vervoer dat past bij de wensen van uw groep. Met onze luxe taxibusjes zullen uw vrienden, familie of collega’s altijd comfortabel en gezellig samen van A naar B reizen. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio Leiden waardoor uw taxibusje altijd stipt op tijd klaarstaat. Comfortabel en zorgeloos met zijn allen op stap doet u met groepsvervoer van LTC Taxi Leiden.

Direct een taxibus bestellen doet u hier.

 
 

Taxibus voor elke gelegenheid

LTC Taxi heeft voor elke gelegenheid passend groepsvervoer. Een taxibusje nodig voor een avondje uit met uw vrienden in het centrum van Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of een andere mooie stad? Met de luxe taxibusjes van LTC Taxi zullen jullie zonder zorgen op bestemming komen. Maar ook voor een bruiloft hebben we VIP taxibusjes die passen bij zo een bijzondere dag. Ongeacht de gelegenheid, met de luxe taxibusjes van LTC Taxi komt u altijd in stijl op de bestemming. We hanteren vaste lage tarieven zodat geen enkele bestemming een verrassing in de prijs zal opleveren. Voordelig groepsvervoer voor elke gelegenheid reserveert u bij LTC Taxi.

Groepsvervoer op maat

Bij LTC Taxi hebben we meerdere taxibusjes ter beschikking. Hierdoor kunnen wij groepsvervoer op maat aanbieden. Heeft u een taxibus nodig voor 5, 6 of 7 personen? Géén probleem onze luxe taxibusjes staan klaar om uw groep comfortabel veilig en snel op bestemming te krijgen.

Taxi voor 8 personen of meer nodig? Neem dan eerst telefonisch contact op het volgende nummer: 071 552 4000. Samen zullen we tot een passende oplossing komen. Voor elke groep hebben we een oplossing om jullie gezamenlijk van A naar B te krijgen. Met onze luxe taxibusjes bieden we u altijd groepsvervoer op maat aan.

Samen uit en samen thuis met LTC Taxi

Taxibusje naar Leiden of een andere locatie nodig? Met behulp van onze reserveringstool heeft u binnen een paar stappen een taxi naar bestemming geboekt. Wacht niet langer en ga geheel zorgeloos met een groep op stap. Geen zorgen over wie de Bob is. Onze ervaren chauffeurs brengen uw groep veilig en stipt op tijd naar A naar B met onze taxibusjes.

De terugreis ook alvast geregeld hebben? Geen probleem! Maak ter plekke een afspraak voor uw terugreis met onze chauffeurs. De taxibusjes zullen klaar staan voor jullie vertrek. Geen gedoe over het regelen van een taxi voor de terugreis. Met LTC Taxi gaan u en uw groep samen uit en komen samen thuis!

 
 

Bent u met een groep van 8 personen of meer? Neem dan contact op via 071 552 4000. Onze taxichauffeurs zullen u direct ter woord staan om de mogelijkheden en tarieven voor groepsvervoer met taxibusjes te bespreken. Zoals u van ons gewend bent hanteren we vaste lage tarieven.

Waarom groepsvervoer met de taxibusjes van LTC Taxi:

  • Altijd groepsvervoer op maat dankzij het bezit van meerdere taxibusjes
  • Luxe taxibusjes voor elke gelegenheid
  • Behulpzame en vriendelijke chauffeurs voor een prettige reis
  • Jarenlange ervaring met de snelste routes vanuit de gehele regio
  • De scherpste tarieven met kortingen tot 50%
  • Flexibel zodat u nooit hoeft te wachten voor of na uw bezoek
  • Eenvoudig online of telefonisch boeken