Betrouwbaar Vriendelijk en Voordelig

 
 
 
 

24/7 Schiphol service!

Bel 071 522 4000

 

Taxi Oegstgeest

Heeft u binnenkort een taxi nodig in Oegstgeest? Aarzel dan niet om contact op te nemen met De Leidse Taxicentrale. Met ons nette wagenpark en betaalbare top service zijn wij een vooraanstaande keuze voor taxivervoer in de regio. Onze professionele en klantvriendelijke chauffeurs staan garant voor een comfortabele reiservaring. Geniet van luxe en gemak door te kiezen voor LTC, een gerenommeerd taxibedrijf in Oegstgeest en de bredere Leiden regio..

Tarieven vanaf Oegstgeest naar vliegvelden


*Prijs van Oegstgeest naar Schiphol Airport is €65,00 (Auto max 4/pers)

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Oegstgeest naar Schiphol Airport is €75,00

*Prijs voor Auto (max 4/personen) van Oegstgeest naar Rotterdam Airport is €69,00      

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Oegstgeest naar Rotterdam Airport is €79,00


*Prijs voor Auto (max 4/personen) van Oegstgeest naar Eindhoven Airport is € 250,00      

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Oegstgeest naar Eindhovenl Airport is €315,00


*Prijs voor Auto (max 4/personen) van Oegstgeest naar Brussel Airport Zaventem is €375,00      

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Oegstgeest naar Brussel Airport Zaventem is €450,00

 

Taxi van Oegstgeest naar Schiphol

Steeds meer klanten kiezen voor de taxi Oegstgeest als zij reizen naar Schiphol. En dit is logisch. Waarom zou u moeten sjouwen met uw koffers naar de trein of uw auto lang moeten parkeren voor een duur tarief? Onze vaste tarieven naar onder andere Schiphol zorgen voor het ultieme uitgeruste vakantie gevoel. U word namelijk stipt op tijd thuis opgehaald, uw koffers worden ingeladen en onderweg rust u heerlijk uit. Ook op Schiphol worden de koffers voor u uitgeladen en kunt u ontspannen beginnen aan uw reis. Mocht de reis zakelijk zijn dan kunt u er zelfs voor kiezen om u nog wat voor te bereiden tijdens de rit. Bij uw terugkomst staan wij na reservering weer te wachten om u persoonlijk op te halen en thuis te brengen. Niet alleen Schiphol is tegen een vast tarief vanuit Oegstgeest beschikbaar bij ons maar ook andere luchthavens zoals Rotterdam airport, Brussel of Eindhoven. Hier boven vind u onze vaste luchthaventarieven.

 

Hoe boek ik een taxi Oegstgeest of een Schiphol taxi Naar Oegstgeest

Gunt u uzelf een ontspannen begin van de vakantie of een rit naar een andere bestemming? Dan kunt u op meerdere manieren contact opnemen met ons. Belt u naar het centrale nummer: 071-5224000, dan zal onze centralist u verder helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar op dit centrale nummer. Ook kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier. Hiermee kunt al ruim van tevoren een reservering doen en krijgt u binnen enkele ogenblikken een bevestiging. Mocht u nog wat extra informatie nodig hebben dan kunt u ons ook altijd bereiken op ons mailadres: info@ltc-taxi.nl
Wij zullen uw vraag zo spoedig en goed mogelijk beantwoorden. Graag zien wij u terug bij LTC-Taxi.

bereken uw ritprijs en boek

 

Terug naar Oegstgeest met de Leidse Taxi Centrale

Taxi in Oegstgeest LTC-taxi
Oegstgeest, gelegen in de provincie Zuid-Holland, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege middeleeuwen. Deze schilderachtige stad staat bekend om zijn historische charme en pittoreske omgeving. Eén van de meest opvallende bezienswaardigheden in Oegstgeest is het Corpus Museum, een medisch themapark dat de werking van het menselijk lichaam verkent. Bezoekers kunnen hier een fascinerende reis door het menselijk lichaam maken en leren over anatomie en gezondheid. Voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele plek om te verblijven, is het Hilton Garden Inn Oegstgeest een uitstekende optie. Dit luxe hotel biedt moderne voorzieningen en een ontspannende ambiance. Hierdoor is het de perfecte uitvalsbasis om de historische en culturele schatten van Oegstgeest te verkennen. Bezoek ook de website van terug naar Oegstgeest en verken Oegstgeest samen met de taxi vervoer van de Leidse Taxi centrale.

 

Werk gebied

Nu ook taxi service voor andere gemeenten in de omgeving van Leiden: Taxi Leiden, Taxi Leiderdorp, Taxi Alphen aan den Rijn, Taxi Katwijk, Taxi Noordwijk, Taxi Oegstgeest, Taxi Rijnsburg, Taxi Roelofarendsveen, Taxi Voorschoten, Taxi valkenburg Taxi Warmond, Taxi Wassenaar en Taxi Zoeterwoude