Onze wagenpark staat voor Style Comfort en Luxe

De Leidse Taxi Centrale biedt voor elke gelegenheid een passend voertuig aan!

 
 
 
 

 

Wagenpark | Taxis | LTC

De taxis in de wagenpark van LTC zijn al vele jaren een van de meest luxe taxi voertuigen onder de taxibedrijven. Bij de aanschaf van nieuwe voertuigen kiest LTC Taxi altijd voor de meest luxe uitvoering. Dit doen wij niet alleen omdat we onze klanten willen verwennen. Maar tegelijkertijd een goede indruk willen maken bij klanten die hoge eisen stellen aan service en uitstraling.

 

Nieuwe Taxis | Wagenpark | LTC

Op dit moment heeft LTC beschikking over een indrukwekkende vloot van meer als 100 luxe voertuigen. Waaronder de Mercedes V-Klasse. Met 8 zitplaatsen, is de AMG V-Klasse een van de meest luxe uitvoeringen onder de taxibussen. Deze is uitgerust met verwarmende en koelende stoelen een panoramadak, ingebouwde koelkast en een Harman Kardon systeem voor als u uw feestje wilt doorzetten in de taxi. Door de veelzijdigheid wordt deze taxi busje niet alleen ingezet voor groepsvervoer maar ook voor zakelijk vervoer en VIP taxi.

Recentelijk heeft LTC-taxi de Tesla Model S aan de assortiment toegevoegd om geleidelijk over te gaan naar milieuvriendelijker taxis en bedrijfsvoering.
De volledig elektrische Tesla biedt een geheel ander niveau van comfort voor zowel de passagiers als de chauffeur. De manier waarop deze voertuigen accelereren en zich in bochten gedragen, zorgt voor een compleet nieuwe en positieve rijervaring.

 

Op weg naar schone en stille taxi’s

Elektrisch rijden is momenteel voordelig vanwege de brandstofprijzen, vooral voor taxichauffeurs. Dit zal in de toekomst ook niet veranderen. Het kabinet werkt aan een overgangsregeling om taxiondernemers de mogelijkheid te bieden om op een geschikt moment over te stappen naar emissievrije voertuigen. Hierdoor kunnen chauffeurs met nieuwe autos langer in de stad blijven rijden. Vanaf 2025 moeten alle nieuwe taxi’s in de deelnemende gemeenten echter emissievrij zijn. Steden kunnen vanaf dat jaar zero-emissiezones invoeren, zowel voor vrachtwagens, bestelbussen als taxis. Volgende stap op weg naar schone en stille taxi’s.

 

Elektrische taxi Tesla model-3

wagenpark taxis LTC
“De Tesla’s van LTC-taxi zijn veelzijdig in gebruik, vooral vanwege hun zuinigheid, en worden voornamelijk ingezet voor Particulier vervoer. Dit omvat zowel korte als lange afstanden, met een maximale capaciteit van vier personen in deze auto.

 

Zakelijk Vervoer Mercedes S-klasse

wagenpark taxis LTC
De Mercedes S-Klasse biedt een genot om in te rijden of in vervoerd te worden, vooral dankzij zijn uitstraling en donkere kleur. Het is een uitstekende keuze voor Zakelijk vervoer, zoals directievervoer, waarin hij het beste tot zijn recht komt.

 

Bruiloft vervoer Chrysler 300

Bruiloft vervoer LTC-taxi
Deze auto valt enorm op vanwege zijn unieke en luxueuze uitstraling, voornamelijk te danken aan de grote grill aan de voorkant, die een klassieke uitstraling aan de auto gaf. Mede hierdoor werd dit voertuig veelal ingezet voor VIP-vervoer en bruiloften. VIP vervoer.

 

Taxibusje Mercedes V-klasse

Groepsvervoer en taxibusjes LTC-taxi
Deze ultraluxe taxibusjes zijn in eerste instantie bedoeld voor Groepsvervoer, waarin maximaal 8 personen per busje passen. Vanwege hun veelzijdigheid worden deze taxi’s echter ook ingezet voor diverse andere taxidiensten.

 

Taxis reserveren

Wilt u na het lezen over onze luxe taxis reserveren?
Dat kan! Via De gele knop hieronder kunt u eenvoudig en snel online een taxi reserveren. Betalen doet u pas in de taxi bij ons met uw Pinpas, creditcard of zelfs met een Tikkie. Maar wellicht heeft u eerst een paar vragen die u wilt stellen voordat u Een reservering Plaatst. In dat geval kunt u het beste ons bellen op 071 522 4000. of mailen.