Contact LTC Taxi in Leiden en Omstreken?
De Leidse Taxi Centrale staat 24/7 tot u dienst
Tel: 071 522 4000

 
 
 

Veelgestelde vragen

Wellicht staat uw vraag er tussen Lees hier de veelgestelde vragen van LTC-taxi.

 

Contactformulier

   

  Contact

  Leidse taxi centrale staat altijd voor u klaar!
  Heeft u vragen, opmerkingen, bijzondere Taxiritten of wilt u een taxi offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
  Zo zijn wij als taxibedrijf in de regio Leiden, Wassenaar de Bollenstreek gespecialiseerd in luchthaven vervoer, groep’s vervoer, zakelijk vervoer, taxi van A naar B En nog veel meer zie Taxi diensten

  Wij zijn Telefonisch te bereiken via +31715224000 of via het e-mailadres info@ltc-taxi.nl.
  U kunt ook gebruikmaken van ons reserveringsformulier om uw taxi rit te bestellen. Hier kunt u gemakkelijk al uw reserveringsgegevens doorgeven en u ontvangt dan een bevestiging via de e-mail.

  Voor vragen en tips kunt u gebruik maken van ons contactformulier op dit pagina. Het is eventueel ook mogelijk om dit Contactformulier te gebruiken voor het reserveren van taxiritten.
  Maar ook voor klachten of feedback kunt u het beste gebruik maken van de contactformulier. We zullen dan onze uiterste best doen om u zo snel mogelijk een antwoord te geven op uw vraag/tip/klacht.
  We horen graag van u waar wij u mee kunnen helpen. Bij de Leidse Taxi centrale staan we u graag te woord.

   

  Veelgestelde vragen

  Wellicht staat uw vraag er tussen Lees hier de veelgestelde vragen van LTC-taxi.

   

  Boek direct uw retour taxi

  Wilt u gewoon een Taxi Boeken of een berekening maken van de prijs van uw rit? Gebruikt Dan de onderstaande formulier. Vulde dit formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

  Bereken uw ritprijs en boek