Contactpagina LTC-Taxi in Leiden en Omstreken!
De Leidse Taxi Centrale staat 24/7 tot u dienst
Tel: 071 522 4000

 
 
 
  Home > contact taxi Leiden  
 
 

Contactformulier

   

   
  Home > contact taxi Leiden
   

  Contact Taxi Leiden

  Neem direct contact met de beste Taxi in Leiden en omgeving. De Leidse taxi centrale staat altijd voor u klaar!
  Heeft u vragen, opmerkingen, bijzondere Taxiritten of wilt u een taxi offerte aanvragen? Geen probleem wij zijn er voor u. Zo kunt u ons bellen of mailen voor meer informatie.
  Zo zijn wij als taxibedrijf in de regio Leiden, Wassenaar de Bollenstreek gespecialiseerd in luchthaven vervoer, groep’s vervoer, zakelijk vervoer, taxi van A naar B En nog veel meer zie Taxi diensten

   
  Contact taxi leidenWij zijn Telefonisch te bereiken via Op 071 522 4000 of via het e-mailadres info@ltc-taxi.nl.
  U kunt ook gebruikmaken van ons reserveringsformulier om uw taxi rit te bestellen. Hier kunt u gemakkelijk al uw reserveringsgegevens doorgeven en u ontvangt dan een bevestiging via de e-mail.
   

  Vragen Tips of Klachten

  Voor vragen en tips kunt u gebruik maken van ons contactformulier op dit pagina. Het is eventueel ook mogelijk om dit Contactformulier te gebruiken voor het reserveren van taxiritten.
  Maar ook voor klachten of feedback kunt u het beste gebruik maken van de contactformulier. We zullen dan onze uiterste best doen om u zo snel mogelijk een antwoord te geven op uw vraag/tip/klacht. We horen graag van u waar wij u mee kunnen helpen.
   

  Veelgestelde vragen

  Wellicht staat uw vraag er tussen Lees hier de veelgestelde vragen van LTC-taxi.

   

  Boek direct uw retour taxi

  Wilt u gewoon een Taxi Boeken of een berekening maken van de prijs van uw rit? Gebruikt Dan de onderstaande formulier. Vulde dit formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

  Bereken uw ritprijs en boek