Luxe vervoer tot op de puntjes…..

Vip Taxi

 
Home > VIP taxi vervoer
 

Vip Vervoer | Luxe taxi | Hoogwaardig Dienstverlening

Wilt u VIP vervoer reserveren met een luxe taxi dat privé en exclusief Is? U wordt van harte uitgenodigd om plaats te nemen in de exclusieve VIP-taxi van LTC. Neem plaats en ervaar het comfortabele vervoer begeleid door onze hoogwaardige dienstverlening die naadloos aansluit op de wensen van onze gewaardeerde klanten. Indien u ons kunt informeren over uw specifieke verwachtingen, zullen wij ons uiterste best doen om deze met de grootst mogelijke zorg te vervullen.

 

Voor wie is onze VIP service?

Onze VIP taxiservice wordt aangeboden om reizen voor belangrijke mensen of tijdens belangrijke gelegenheden zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Het is een op maat gemaakte dienst die rekening houdt met de diverse behoeften van de klant. Door de grote gastvrijheid en flexibiliteit van onze chauffeurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis en voelt u zich als een echte vip tijdens uw rit.

 

Evenementen geschikt voor Luxe VIP Taxi vervoer

VIP vervoer is geschikt voor verschillende momenten. Stel dat u een gala geeft en uw eregasten wilt voorzien van een luxe taxi rit naar het evenement. Dan is ons VIP taxivervoer een uitkomst.

Een andere voorbeeld is dat u een bruiloft of vrijgezellenfeest organiseert. Dan is het ideaal om in een VIP taxibus te worden vervoerd naar de evenementenlocatie. Onze chauffeurs zullen met elke passagier rekening houden, ongeacht de omstandigheden. Wij denken hierbij graag met u mee over de mogelijkheden voor het vervoeren van grotere groepen. Kijk ook eens op onze pagina groepsvervoer voor een vip taxibusje in Leiden en omgeving.

Ook is VIP taxi vervoer interessant voor artiesten. Mocht het zo zijn dat uw vaste partij verhinderd is u naar locatie te brengen, dan bieden wij een mooi alternatief. Hierbij kunt u vanuit gaan van onze uiterst discretie tijdens een privé reis naar uw bestemming.

 

Verzorgingsgebied

Wij rijden u met plezier in de regio Leiden, Wassenaar en de Bollenstreek. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om Vervoerd te worden naar Amsterdam van Zoetermeer naar Leidschendam van Alphen aan den Rijn tot en met Limburg of zelfs Naar Parijs. Ons exclusieve VIP-vervoer beperkt zich niet tot een specifiek werkgebied. Dit betekent dat we u overal in Nederland en zelfs daarbuiten van dienst kunnen zijn. Dam

 

Voordelen VIP Vervoer LTC

  • Luxe voertuigen Voor lange afstanden!
  • Flexibel Chauffeurs zodat u nooit hoeft te wachten voor of na uw bezoek!
  • Prestigieuze Wagenpark met VIP uitstraling!
  • Discrete en service gericht chauffeurs om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen!
  • Luxe auto’s met alle voorzieningen aan boord zoals Gratis wifi, panorama dak, ingebouwde koelkast en nog meer!
  • Betalen op rekening, via pin of creditcard!

 

Hoe kan ik een VIP vervoer reserveren?

U kunt VIP Vervoer van LTC reserveren voor één of zelfs meerdere dagen. Het is uiteraard ook mogelijk om een dagdeel van onze diensten gebruik te maken voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden zoals een bruiloften. We nodigen u van harte uit om uw vragen per e-mail aan ons te stellen, zodat we de tijd kunnen nemen om u te informeren over onze uitgebreide mogelijkheden. Mocht u contact hebben met ons taxi centrale vraag dan expliciet om de mogelijkheden van een VIP vervoer.
Stuur ons vrijblijvend een e-mail op info@ltc-taxi.nl.

 

Betalingsmogelijkheden

Het is voor ons vanzelfsprekend dat op een VIP taxi de passagier volledig ontzorgd wordt op alle vlakken. Daarom bieden wij niet alleen het hoogste comfort, beste service maar ook diverse Betaalmethodes.

 

Limousine Mercedes S-klasse

Limousine vervoer LTC-taxi
De Mercedes S-Klasse biedt een genot om in te rijden of in vervoerd te worden, vooral dankzij zijn uitstraling en donkere kleur. Het is een uitstekende keuze voor Zakelijk vervoer, zoals directievervoer, waarin hij het beste tot zijn recht komt.

 

Elektrisch VIP Taxi Tesla

Vip taxi Tesla Leidse van Taxi centrale
Ontdek de toekomst van luxueus en milieubewust reizen met onze Tesla taxi’s. Als toonaangevende VIP Taxi service combineren wij groen denken met eersteklas comfort. Onze Tesla taxi’s bieden niet alleen een weelderige reiservaring, maar dragen ook bij aan een duurzame planeet. Kies voor onze Tesla VIP Taxi service en geniet van de perfecte balans tussen milieuvriendelijkheid en luxe, terwijl we streven naar uw volledige tevredenheid. Reis groen, reis in stijl.

 

Luxe VIP taxibusjes Mercedes

Wagenpark vip taxi
LTC-taxi beschikt over een uitgebreid wagenpark met luxue Mercedes taxibusjes. Deze Luxe VIP-taxibussen zijn uitgerust met vrijwel elk denkbare luxe-opties die alleen beschikbaar is in de meest exclusieve vip-auto’s. Waaronder, verwarmde en gekoelde stoelen, panoramadak, een ingebouwde koelkast en tal van andere voorzieningen.
Voorbeeld hoe Lux een Mercedes Busje kan zijn zie artikel……

 

Bruiloft vervoer Chrysler 300

Bruiloft vervoer LTC-taxi
Deze auto valt enorm op vanwege zijn unieke en luxueuze uitstraling, voornamelijk te danken aan de grote grill aan de voorkant, die een klassieke uitstraling aan de auto geeft. Dit voertuig wordt veelal ingezet voor VIP-vervoer en bruiloften. VIP vervoer.

 

LTC taxi wenst u alvast een fijne reis.