Makkelijk en transparant

 
 

 

Online taxi boeken.

Bent u van plan online een taxi naar Schiphol te boeken of van Schiphol naar huis terug? Heeft u behoefte aan een busje voor acht personen naar een evenement of festival? Of wellicht wilt u gewoon van adres A naar adres B reizen? In dat geval is het ook van belang om op de hoogte te zijn van de geschatte taxikosten. Voor al deze zaken kunt u het beste terecht op onze taxi boeking’s pagina. Start met het berekenen van uw ritprijs en ga vervolgens over tot het maken van een boeking. Een bevestiging per e-mail volgt. U hoeft niet langer te bellen voor bevestiging, want ons systeem plaatst automatisch alle boekingen in onze agenda en stuurt een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres.

Prijs berekenen en Online Taxi boeken:

  1. Begin met het selecteren van uw ophaaladres: vliegveld of locatie
  2. Geef uw bestemming aan, ook als het een vliegveld of locatie betreft.
  3.  Klik op “Berekenen” voor een geschatte taxitarief.
  4.  Vul uw naam, 06-nummer en e-mailadres in.

     
    Na afronding ontvangt u een bevestiging via de opgegeven e-mail. Deze e-mail bevat uw gegevens, adressen, tijdstip en datum van de taxirit. U kunt indien nodig gemakkelijk annuleren via deze e-mail.

    *Opmerking: Dit is een geschatte aanduiding van de kosten. Werkelijke prijzen kunnen variëren, bijvoorbeeld door verkeersdrukte of wegomstandigheden die omleidingen vereisen.

Direct een taxi Bellen

Uiteraard kunt u ons ook simpelweg bellen om direct een taxi te boeken of een taxirit te bestellen. Dit biedt direct telefonisch contact en duidelijkheid. Dit is met name handig als u onmiddellijk een taxi nodig heeft of vragen over uw boeking heeft. Indien u geen haast heeft en de voorkeur geeft aan schriftelijke communicatie, kunt u het beste via e-mail een taxi aanvragen of een bericht sturen naar ons zakelijke WhatsApp-nummer +31 7155 22 4000. Tot slot kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website. Hier kunt u eenvoudig uw vragen over uw taxi boeking stellen door uw naam, onderwerp, 06-nummer en vraag in te vullen. Dit formulier is eveneens te gebruiken voor uw taxi boeking.

Bereken uw prijs en Boek

Wat kost een taxi

Zoek op wat uw taxi kost of bereken via onze handige tool en boek. lees verder…