Taxi boeken?

LTC-Taxi staat 24/7 tot u dienst

Boek direct

Gemakkelijk en Transparant

 
 

Online Taxi Boeken

Boek uw taxi Heel eenvoudig online. Druk op de gele knop hier onder, Voer uw gegevens in en bevestig. U krijg direct een bevestiging en een overzicht van uw boeking.

Waarom Online taxi boeken In plaats van bellen

U wilt uw taxi vooraf en op tijd online boeken zodat het alvast geregeld is. Dan is het beter dat u uw taxi online boekt in plaats van last minute ons belt voor een taxi. Hierbij is het ook fijn om op de hoogte te zijn van de geschatte taxikosten. Of het nu gaat om een taxi naar Schiphol, een taxibusje voor 8 personen naar een evenement, of gewoon een rit van adres A naar adres B? Voor al deze mogelijkheden verwijzen we u graag naar onze taxi boekingspagina. Begin met het berekenen van uw ritprijs en ga daarna direct door naar het maken van uw boeking. Een bevestiging per e-mail is verzekerd. U hoeft niet meer te bellen voor bevestiging, want ons systeem plaatst automatisch alle boekingen in onze agenda en stuurt een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres.

 

Prijs berekenen en Online Taxi boeken:

  1. Begin met het selecteren van uw ophaaladres: vliegveld of locatie
  2. Geef uw bestemming aan, ook als het een vliegveld of locatie betreft.
  3.  Klik op “Berekenen” voor een geschatte taxitarief.
  4.  Vul uw naam, 06-nummer en e-mailadres in.
    Na afronding ontvangt u een bevestiging via de opgegeven e-mail. Deze e-mail bevat uw gegevens, adressen, tijdstip en datum van de taxirit.

    *U kunt indien nodig gemakkelijk annuleren via deze e-mail.
    *Dit is een geschatte aanduiding van de kosten. Werkelijke prijzen kunnen variëren, bijvoorbeeld door verkeersdrukte of wegomstandigheden die omleidingen vereisen.

 

Direct een taxi Bellen

Uiteraard kunt u ons ook simpelweg bellen om direct een taxi te boeken of een taxirit te bestellen. Dit biedt direct telefonisch contact en duidelijkheid. Dit is met name handig als u op zeer korte termijn een taxi nodig heeft of vragen over uw boeking heeft. Indien u geen haast heeft en de voorkeur geeft aan schriftelijke communicatie, kunt u het beste via e-mail een taxi aanvragen of een bericht sturen naar ons zakelijke WhatsApp-nummer +31 7155 22 4000. Tot slot kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website. Hier kunt u eenvoudig uw vragen over uw taxi boeking stellen door uw naam, onderwerp, 06-nummer en vraag in te vullen. Dit formulier is eveneens te gebruiken voor uw taxi boeking.

Online taxi boeken LTC-taxi

Bereken uw prijs en Boek

Wat kost een taxi

Zoek op wat uw taxi kost of bereken via onze handige tool en boek. lees verder…