Wat kost een taxi

Tarieven en Prijzen

 
Home > wat kost een taxi tarieven en prijzen
 

 

Wat Kost een Taxi: Prijzen en Tarieven

U wilt weten wat het kost om met de taxi van A naar B te reizen met de prijzen en tarieven van de Leidse taxi centrale. Om dit zo transparant mogelijk te maken voor onze  klanten. Hebben wij besloten om van de meest voorkomende reizen, zoals luchthaven vervoer en steden vervoer vaste tarieven te hanteren op onze website.
Want het is fijn als je de prijs van tevoren weet. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je aankomt op je bestemming.

Aangezien de andere helft van onze klanten gebruikmaakt van de taximeter, bieden we hier ook een heldere uitleg over hoe een Taxi Meter werkt. Leer hoe je eenvoudig de kosten van je taxirit kunt berekenen aan de hand van de tarieven die de taximeter hanteert.

 

Vaste prijs taxi Airport en City

Bekijk hier onze taxivervoer naar luchthavens en steden voor een vaste-prijs.

 

Taximeter tarieven 2024

Bereken uw taxiritprijs aan de hand van de taximeter-tarieven en uitleg werking Taxi-Meter.

 

Bereken uw taxi ritprijs

U kunt ook onze taxi boekingsysteem hieronder gebruiken om uw taxi prijs te berekenen en te reserveren.

Bereken uw prijs en reserveer uw taxi

 

Wat is de prijs voor een taxi naar een verre bestemming: Prijzen en tarieven

wat kost een taxi:  tarieven en prijzen
U wilt een lange / verre rit maken met de taxi, maar u weet niet hoeveel dit gaat kosten.
Als u van plan bent een taxi rit te maken van bijvoorbeeld 50km of meer, dan kunt u eenvoudig een prijsafspraak met ons maken. geef ons direct een belletje of stuur ons een e-mail. We zullen ons uiterste best doen om een passende voordelig prijs voor u te vinden.

Bekijk ook onze vaste-tarieven naar luchthavens en steden, zoals een taxi naar Brussel internationaal Airport of een taxi naar Eindhoven Airport en ook zelfs voor een taxi naar Düsseldorf Airport hebben wij vaste tarieven. Voor een taxi vanuit onze regio naar steden zoals Amsterdam en Rotterdam bieden we ook vaste tarieven. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons een e-mail te sturen of ons te bellen. We staan klaar om u te helpen.