Van Schiphol naar Rijnsburg

 
 
 

LTC-taxi staat 24/7 uur tot uw dienst in Rijnsburg!

Bel 071 522 4000

 

Taxi in Rijnsburg nodig?

In Rijnsburg en omstreken is LTC-Taxi al jaren goed bekend. Veel (vaste) klanten bellen per direct voor een taxi of reserveren vooraf. Wellicht heeft u al vaker van ons gehoord? Mocht dit nog niet het geval zijn dan nodigen wij u graag uit om met ons mee te rijden. Velen zijn u voorgegaan en het grootste compliment wat wij krijgen is de klantvriendelijkheid. Wij doen graag een stapje extra voor u en denken graag met onze klanten mee. Mocht u slecht ter been zijn, dan helpen wij u met het in- en uitstappen van onze taxi’s. Ook laden wij u koffers in- en uit de auto of bus. Wij beschikken namelijk over verschillende soorten vervoer.

 

Waarom taxi Rijnsburg van LTC

Als u kiest voor LTC-Taxi dan kiest u voor kwaliteit. Het reiscomfort van onze klanten staat bij ons hoog aangeschreven. Zo maken wij gebruik van moderne, luxe wagens. Dit houdt dus in dat u iedere rit met LTC-Taxi naar uw wens zal verlopen en u zo ontspannen kunt beginnen aan uw werkdag, reis of stedentrip.

 

Luchthaven Taxi Rijnsburg

Mocht u bijvoorbeeld vanuit Rijnsburg willen reizen naar Schiphol? Dan is LTC-Taxi al jaren een van de meest ervaren en scherp geprijsde vervoersbedrijven voor Luchthaven vervoer. Hieronder vind u de tarieven betreffende meerdere luchthavens. Schiphol is hierbij de populairste luchthaven maar ook Rotterdam AirPort, Brussel of Eindhoven zijn bij ons scherp geprijsd.

 

Wat Kost een Taxi: Prijzen en Tarieven

Vaste prijzen en metertarief vanaf  Rijnsburg naar verschillende luchthavens en steden? Tarieven en prijzen

 

Hoe kan ik een taxi bestellen vanaf Rijnsburg

Gun uzelf wat luxe en ontspanning en Ries met LTC. U kunt gebruik maken van ons reserveringsformulier en zo vooraf een reservering doen. U krijgt dan binnen enkele momenten een bevestiging via e-mail en kunt ontspannen aan uw reis beginnen. Wilt u toch liever telefonisch contact opnemen met ons? Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons centrale nummer 071-5224000 voor informatie of reserveringen. Wilt u liever wat extra informatie via de email? Ook dat is geen enkele probleem. Stuurt u een mailtje naar info@ltc-taxi.nl en wij zullen proberen om u zo snel mogelijk te
beantwoorden.

Bereken uw ritprijs en boek

 

Werk gebied

Nu ook taxi service voor andere gemeenten in de omgeving van Leiden: Taxi Leiden centraal station , Taxi Leiderdorp, Taxi Alphen aan den Rijn, Taxi Katwijk, Taxi Noordwijk, Taxi Oegstgeest, Taxi Rijnsburg, Taxi Roelofarendsveen, Taxi Voorschoten, Taxi valkenburg Taxi Warmond, Taxi Wassenaar en Taxi Zoeterwoude