Onze nacht Taxi Service Leiden wilt graag uw Bob zijn. Dus Bel of Boek direct hier uw Horecavervoer.

 
 

 
 
 

 
 

Horecavervoer

Met de taxi service Leiden naar een restaurant of een Café is geen enkel punt, ons Horecavervoer is uw Bob. Wilt u niet langer dan maximaal 15 minuten wachten op een taxi? Ervaar het gemak en de zekerheid van onze taxis in tegenstelling tot de fiets of het openbaar vervoer. Noteer ons telefoonnummer en bel ons op wanneer u een taxi in Leiden of in de omgeving nodig heeft. Voordat u het weet, binnen maximaal 10 a 15 minuten, staat een taxichauffeur van de Leidse Taxi Centrale bij u op de stoep om u op te halen en naar uw locatie te brengen. Gun uzelf deze heerlijke luxe en profiteer tegelijkertijd van zeer voordelige tarieven. Zoals de goedkope vaste steden vervoer tarieven.

 

Ons Taxi service in leiden is altijd en overal op tijd

Heeft u een etentje, gaat u naar de film of een andere gelegenheid? Wij zijn altijd stipt op tijd en rijden onze klanten met een van de meest luxe taxis in de Regio Leiden. Voor horecavervoer of gewoon een taxi service in Leiden wordt u bij de Leidse taxicentrale altijd snel geholpen.

 

Veilig vervoer – Overdag en ’s nachts

Wanneer u in de avond of tot in de nacht een gezellig avondje uit heeft geha, dan wilt u zorgeloos richting huis kunnen gaan. In het donker naar huis fietsen is niet alleen onprettig, maar ook niet altijd veilig. In de taxivoertuigen van ons taxi service Leiden weet u zeker dat u comfortabel en veilig op uw bestemming arriveert; onze taxichauffeurs zetten u tot aan de voordeur af.

 

Samen uit eten en samen thuis met een groepje en LTC Taxi

Wil je met een taxibusje van 8 personen naar Leiden of een andere locatie.
Met behulp van onze reserveringstool heeft u binnen een paar stappen een taxibusje naar bestemming geboekt. Dus wacht niet langer en ga geheel zorgeloos met een groep op stap. Geen zorgen over wie de Bob is. Onze ervaren chauffeurs brengen uw groep veilig en stipt op tijd van A naar B met onze taxibusjes.
Wilt u de terugreis ook alvast geregeld hebben? Geen probleem! Maak ter plekke ook een afspraak voor uw terugreis met onze chauffeurs. De taxibusjes zullen klaar staan voor jullie vertrek. Geen gedoe over het regelen van een taxi voor de terugreis. Met groepsvervoer van LTC Taxi gaan u en uw groep samen uit en komen samen thuis!

 

Wie is de Bob?

LTC-taxi is altijd de Bob, omdat het hun werk is. Dit betekent dat klanten nooit meer hoeven te discussiëren over wie de Bob moet zijn tijdens een avondje uit. Het is niet alleen verstandig, maar ook veiliger om niet met alcohol achter het stuur te kruipen. Bovendien is het vaak verrassend betaalbaar, vooral wanneer de kosten worden verdeeld onder vrienden. Een verstandige keuze voor een zorgeloze avond!

 

Wat Kost een horecavervoer bij ons Taxi service Leiden?

U wilt weten hoeveel het kost om met de taxi van A naar B te reizen. Tarieven en prijzen

 

Hoe bereik ik taxi service Leiden en horecavervoer

Besluit u binnenkort om in Leiden of omgeving iets leukst te gaan doen, waarbij u passend vervoer nodig heeft. Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Taxibedrijf Leiden. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Mail ons op info@ltc-taxi.nl of bel ons via 0715224000. Tevens kunt u direct reserveren, door het formulier in te vullen.

bereken uw ritprijs en boek