Taxi Service Leiden wilt graag uw Bob zijn dus Bel of Boek direct hier uw Horecavervoer.

 

 

Horecavervoer

Met de taxi Service Leiden naar een restaurant of een Café is geen enkel punt, ons Horecavervoer is uw Bob. Wilt u niet langer dan maximaal 15 minuten wachten op een taxi? Ervaar het gemak en de zekerheid van onze taxis in tegenstelling tot de fiets of het openbaar vervoer. Noteer ons telefoonnummer en bel ons op wanneer u een chauffeur nodig heeft. Voordat u het weet, zo goed als altijd binnen maximaal 15 minuten, staat een taxichauffeur van Leidse Taxi Centrale bij u op de stoep om u op te halen en naar uw locatie te brengen. Gun uzelf deze heerlijke luxe en profiteer van zeer voordelige tarieven.

Ons Taxi service in leiden is altijd en overal op tijd

Heeft u een etentje, gaat u naar de film of een andere gelegenheid? Wij zijn altijd stipt op tijd en rijden onze klanten met een van de meest luxe taxi auto’s in de Regio Leiden. Voor horecavervoer of een taxi service in Leiden bent u bij ons altijd op het juiste adres.

Veilig vervoer – Overdag en ’s nachts

Wanneer u een gezellig avondje uit heeft gehad in Leiden of omgeving, wilt u zorgeloos richting huis kunnen gaan. In het donker naar huis fietsen is niet alleen onprettig, maar ook niet altijd veilig. In de taxivoertuigen van ons taxi service Leiden weet u zeker dat u comfortabel en veilig op uw bestemming arriveert; onze taxichauffeurs zetten u tot aan de voordeur af.

Meer informatie over de mogelijkheden

Besluit u binnenkort om in Leiden of omgeving iets leukst te gaan doen, waarbij u passend vervoer nodig heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met Taxibedrijf Leiden. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Mail ons op info@ltc-taxi.nl of bel ons via 0715224000. Tevens kunt u direct reserveren, door het formulier in te vullen.

 


Wat Kost een horeca vervoer bij ons Taxi service Leiden? Prijzen en Tarieven

U wilt weten hoeveel het kost om met de taxi van A naar B te reizen. Lees verder…

bereken uw ritprijs en boek