Beste Schiphol Taxi service in de regio

 
 

Taxiservice Wassenaar?

Bel: 071 522 4000

 

LTC Taxi Wassenaar

Wanneer u een taxi vanuit Wassenaar wilt reserveren, staat LTC klaar om aan uw behoeften te voldoen. Wij zijn een gevestigd taxibedrijf met een sterke reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze chauffeurs zijn punctueel, representatief en streven naar klanttevredenheid, en we bieden een comfortabele en luxe reiservaring. Ontspan en kies voor LTC-Taxi.

LTC bedient al geruime tijd de regio Leiden, en Wassenaar is een van onze dagelijkse werkgebieden. Of u nu voor zaken of privé reist, onze ruime, schone, en goed onderhouden taxi's zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen voor uw comfort onderweg. Onze chauffeurs zijn niet alleen bekwaam en professioneel, maar staan ook klaar om u te assisteren bij zaken als in- en uitstappen.

Tarieven vanaf Wassenaar naar vliegvelden


*Prijs van Katwijk naar Schiphol Airport is €69,00 (Auto max 4/pers)

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Katwijk naar Schiphol Airport is €79,00

*Prijs voor Auto (max 4/personen) van Katwijk naar Rotterdam Airport is €69,00      

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Katwijk naar Rotterdam Airport is €79,00


*Prijs voor Auto (max 4/personen) van Katwijk naar Eindhoven Airport is € 250,00      

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Katwijk naar Eindhovenl Airport is €315,00


*Prijs voor Auto (max 4/personen) van Katwijk naar Brussel Airport Zaventem is €375,00      

*Prijs voor Busje (max 8/personen) van Katwijk naar Brussel Airport Zaventem is €450,00

 

Taxi Wassenaar en Schiphol taxi

Schiphol taxi vervoer en taxi wassenaar
Taxi van Wassenaar naar Schiphol Airport taxi?
Vanuit Wassenaar bent u snel op Schiphol Airport, wat vooral handig is als u regelmatig voor uw werk reist. Wij bieden vaste, betaalbare tarieven voor deze route. Tijdens uw comfortabele reis kunt u zelfs zakelijke telefoongesprekken voeren of e-mails beantwoorden. Uw tijd wordt optimaal benut. Als u van plan bent om op vakantie te gaan, hoeft u geen vrienden of familie om een rit te vragen of uw auto tegen hoge kosten op de parkeerplaats achter te laten. U kunt ontspannen aan uw reis beginnen dankzij het comfort van onze taxi’s. We bedienen niet alleen Schiphol vervoer, maar bieden ook betaalbare ritten naar Rotterdam-The Hague Airport en Brussel. Hieronder vindt u onze vaste lage tarieven.

 

Bezoek Wassenaar Samen met LTC-Taxi

Kasteel Wittenburg Wassenaar Leidse taxicentrale
Ontdek Wassenaar en de omliggende pracht met de taxi LTC! Bezoek het schilderachtige Wassenaarse strand, ontdek het historische Kasteel de Wittenburg en geniet van de natuur in Meijendel. Ontdek Wassenaar nu zelf……

 

Van Leiden Centraal naar Duinrell

Duinrell Wassenaar LTC-taxi
Wilt u naar Vakantiepark Duinrell? LTC-taxi biedt de beste manier van vervoer. Of u nu vanaf Schiphol komt vanuit het buitenland of vanaf Leiden Centraal naar Duinrell Wassenaar wilt, wij hanteren scherpe tarieven.

Voor zakelijke evenementen is Duinrell een veelzijdige locatie met een congres- en evenementencentrum voor borrels, vergaderingen, congressen en personeelsfeesten. Maak gebruik van het gemak van een LTC-taxi vanaf Leiden Centraal naar Wassenaar Duinrell voor € 40 per auto of € 50 per busje. Of het nu voor een gezinsuitje is of een zakelijke bijeenkomst, wij zorgen voor een vriendelijke reis.
Boek een taxi Duinrell.
Toch een andere manier van reizen geen probleem lees hier verder…

Hoe boek ik een taxi Wassenaar

Als u geïnteresseerd bent in onze taxiservice, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons reserveringsformulier invullen, en binnen enkele ogenblikken ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Als u onmiddellijk een taxi wilt boeken of de voorkeur geeft aan telefonisch reserveren, kunt u ons bereiken via ons centrale nummer: 071-5224000. Voor aanvullende informatie kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail op info@ltc-taxi.nl.

bereken uw ritprijs en boek

 

Werkgebied

LTC verzorgt verschillende taxidiensten vanuit Wassenaar naar diverse bestemmingen, waaronder Schiphol Airport, Brussel Airport (Zaventem) en Rotterdam. Taxi service voor andere gemeenten in de omgeving van Wassenaar: Taxi Leiden, Taxi Leiderdorp, Taxi Alphen aan den Rijn, Taxi Katwijk, Taxi Noordwijk, Taxi Oegstgeest, Taxi Rijnsburg, Taxi Roelofarendsveen, Taxi Voorschoten, Taxi valkenburg Taxi Warmond, Taxi Wassenaar en Taxi Zoeterwoude