Leidse Taxi Centrale (LTC)

 

 

Oprichting van de Leidse Taxi Centrale LTC

In 2008 werd de Leidse Taxi Centrale LTC opgericht door ervaren leidse taxi-ondernemers met een specifieke focus binnen de taxibranche. LTC streefde ernaar te voldoen aan de groeiende vraag naar betaalbaar en betrouwbaar luchthaven vervoer vanaf en naar onze regio. In de beginfase richtte LTC zich voornamelijk op particulier/zakelijk luchthavenvervoer, contractvervoer en straattaxi / horecavervoer. Later werden diensten zoals zorgtaxi, leerlingenvervoer en VIP-vervoer toegevoegd vanwege de toenemende vraag die LTC opmerkte.

 

Chauffeurs, Voertuigen en Service LTC

Dankzij de voordelige en betrouwbare topservice van LTC, samen met ervaren en toegewijde chauffeurs, keren bijna alle klanten terug na hun eerste rit, waardoor onze klantenkring snel groeide. Kwaliteit in service en communicatie met klanten vormt een essentieel onderdeel van ons werk.
Bovendien heeft de Leidse Taxi Centrale zich stevig in de markt gepositioneerd door het gebruik van zeer luxe voertuigen. Vanaf het begin is hier aanzienlijk in geïnvesteerd. In 2008 begon LTC Taxi met twee luxueuze Chrysler 300 SRT’s. Later voegden we de Audi A8 toe, die nog luxer en comfortabeler was. Vervolgens introduceerden we de Mercedes S-Klasse die bekendstaat als de limousine onder de limousines. Ook heeft LTC met 8 zitplaatsen, de AMG V-Klasse een van de meest luxe uitvoeringen onder de taxibussen.

 

Samenwerking ZZP’ers en de Leidse Taxi Centrale LTC

Door nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde ZZP’ers in de regio, die dezelfde kwalitatief hoogwaardige service bieden, beschikt de Leidse Taxi Centrale over een aanzienlijke capaciteit aan chauffeurs en voertuigen. Dit maakt ons een van de weinige taxicentrales in de regio die 24/7 constant beschikbaar zijn, zelfs tijdens drukke periodes zoals grote stakingen of treinuitval.

Dankzij deze samenwerking is onze capaciteit in de afgelopen jaren gestaag gegroeid, terwijl we de kwaliteit hebben weten te behouden. Inmiddels is de Leidse Taxi Centrale een begrip geworden in onze regio, mede dankzij onze actieve en klantvriendelijke instelling, waardoor we als een positief en betrouwbaar taxibedrijf worden ervaren door iedereen die ons kent.

Veelgestelde vragen

Wellicht staat uw vraag er tussen Lees hier de veelgestelde vragen van LTC-taxi.

Boek direct uw retour taxi bij de Leidse Taxi Centrale LTC

Wilt u gewoon een Taxi Boeken of een berekening maken van de prijs van uw rit? Gebruikt Dan de onderstaande formulier. Vulde dit formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bereken uw ritprijs en boek