Pinnen, Contant, Creditcard, Rekening, Tikkie

 

 

Betaalmethodes bij LTC-Taxi

Betaalmethodes Taxi Betalen

 
 

Contante Betaling

U heeft de mogelijkheid om contant te betalen in de taxi. Als u een kwitantie wilt, vraag hier dan om bij de chauffeur.

 

Pinpas of Creditcard

U kunt aan het einde van uw rit betalen met een creditcard of pinpas bij onze chauffeurs. Wij accepteren alle gangbare pinpassen. Voor creditcardbetalingen zijn de volgende kaarten welkom: Maestro, Mastercard, Visa V Pay, VISA en American Express (AmEx).

 

Op Rekening rijden

Voor bedrijven, instellingen en bepaalde particulieren biedt LTC-taxi de mogelijkheid om op rekening te reizen. Elke maand ontvangt u een gedetailleerde factuur per e-mail met de ritten van de voorgaande maand.

 

Via een Tikkie uw taxi betalen

Bij LTC-taxi bieden we ook de mogelijkheid om via een Tikkie te betalen in de taxi. Dit is handig als u geen contant geld bij u heeft of geen pinpas tot uw beschikking heeft. Geen zorgen, u kunt dit aan de chauffeur melden en uw telefoonnummer doorgeven. De chauffeur zal dan een Tikkie sturen, waarmee het probleem wordt opgelost.

Daarnaast kan het voorkomen dat u de taxi voor iemand anders wilt betalen op afstand. In dat geval kunt u dit doorgeven aan de taxicentrale. Wij sturen dan vooraf een Tikkie naar u voor de taxirit.

 


Wat Kost een Taxi: Prijzen en Tarieven

U wilt weten hoeveel het kost om met de taxi van A naar B te reizen.Tarieven en prijzen

 

Staat u vraag er niet bij?

Staat uw vraag er niet bij? Geen enkel probleem, dan kunt u deze natuurlijk alsnog stellen via onze contactformulier. Maar het is ook mogelijk om een vraag via info@ltc-taxi.nl te stellen of bel ons op +31 715 22 4000. Wij staan tot uw dienst!