Vertrouwd en Veilig naar School

Leerlingen vervoer

 

Leerlingenvervoer, Schoolvervoer en School Taxi.

De Leerlingenvervoer, Schoolvervoer en School taxi diensten van LTC-Taxi biedt een perfecte oplossing. Waarbij gezinnen hun kinderen veilig en comfortabel naar school Kunnen laten brengen. Onze ervaren taxichauffeurs begrijpen de behoeften en belangen van uw kind en denken mee. Als ouder of verzorger kunt u soms verhinderd zijn om uw kind zelf naar school te brengen vanwege verschillende redenen. Zoals werktijden of verkeersproblemen. In deze situaties kunt u vertrouwen op LTC-Taxi om ervoor te zorgen dat uw kind op tijd wordt opgehaald bij school of de naschoolse opvang. Zo kunt u met een gerust hart uw kind aan ons toevertrouwen.

 

Waarom Leerlingenvervoer Schoolvervoer en School Taxivan LTC?

LTC taxi is de Leerlingenvervoer, schoolvervoer en ook school Taxi in Leiden En Regio. Zo zijn wij door ons 15 jaar ervaring uw betrouwbare partner op het gebied van leerlingenvervoer. Wij begrijpen dat het vervoeren van kinderen een verantwoordelijkheid met zich meebrengt en daarom staan wij altijd klaar om uw kinderen veilig en comfortabel van en naar school te brengen.

Onze service is gericht op het bieden van vervoer op maat. Waarbij we rekening houden met de speciale wensen van ouders. Dus of uw kind nu een lichamelijke of verstandelijke beperking heeft, onze chauffeurs zijn getraind om hier op de juiste manier mee om te gaan. U kunt erop vertrouwen dat uw kind in goede handen is.

 

School Taxi Leiden

Bij School Taxi Leiden staat punctualiteit hoog in het vaandel. Zo staan wij altijd op tijd klaar wanneer uw kind uit school komt. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Onze chauffeurs zijn bekend met de verschillende schooltijden en zorgen ervoor dat uw kind op tijd op school aankomt.

Veiligheid is onze topprioriteit. Vandaar dat onze voertuigen uitgerust zijn met de nodige voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw kind veilig wordt vervoerd. Bovendien zorgen we voor de juiste kinderstoeltjes en gordels, aangepast aan de leeftijd en grootte van uw kind. Dus neem vandaag nog Contact op met de Leidse taxicentrale voor de mogelijkheden.

Flexibiliteit is een ander kenmerk van onze taxi service. Wij begrijpen dat de behoeften van ouders kunnen variëren. Daarom passen we ons aan om aan uw eisen te voldoen. Onze chauffeurs zijn bereid om extra stops te maken als dat nodig is. Dat betekent dat uw kinderen kunnen worden opgehaald en afgezet waar dat voor u het handigst is.

 

Schoolvervoer op maat

Bij Schoolvervoer Leiden LTC-taxi streven we ernaar om een persoonlijke en vertrouwde relatie op te bouwen met onze klanten. We luisteren naar uw feedback en passen onze Taxi diensten aan om aan uw verwachtingen te voldoen. U kunt erop vertrouwen dat uw kinderen in goede handen zijn en dat wij altijd ons uiterste best doen om aan uw behoeften te voldoen.

 

Wat zijn de kosten voor leerlingen vervoer en school taxi

U wilt natuurlijk weten hoe duur een Leerlingenvervoer of school taxi kost voor het vervoeren van uw kind of van uw leerlingen. U kunt dan het beste ons een e-mail sturen naar info@ltc-taxi.nl zodat wij een offerte voor u kunnen opmaken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een rit te boeken!

 

Leerlingenvervoer gemeente Leiden

Leerlingenvervoer en school taxi
De Leidse Taxi Centrale werkt op bepaalde gebieden samen met de gemeente Leiden betreft leerlingen vervoer. Zie de pagina van de gemeente Leiden voor meer informatie over de mogelijkheden van Leerlingen vervoer…

 

Werk gebied

Onze taxiservice is beschikbaar in de regio Leiden en aangrenzende gebieden, zoals Taxi Leiden, Taxi Leiderdorp, Taxi Alphen aan den Rijn, Taxi Katwijk, Taxi Noordwijk, Taxi Oegstgeest, Taxi Rijnsburg, Taxi Roelofarendsveen, Taxi Voorschoten, Taxi valkenburg Taxi Warmond, Taxi Wassenaar en Taxi Zoeterwoude.