Met alle gemak uw vervoer regelen

Reserveren

 

Taxi reserveren

Met slechts enkele muisklikken regelt u uw taxivervoer. Maak Hieronder via ons Reservering formulier online een taxi-reservering. Vul uw gegevens in, klik op 'Boek' en verzeker uzelf van goed georganiseerd vervoer. Behoefte aan assistentie? Lees Hieronder In 4 stappen de uitleg over het reserveren van uw taxivervoer

 

Eenvoudig en snel online Taxi Reserveren :

Indien u bij het taxi reserveren om welke reden dan ook niet kunt uitkomen met het bovenstaande formulier. Dan heeft u ook de optie om de onderstaande knop te gebruiken om online uw taxiprijs te berekenen en een taxi te reserveren. Tot slot kunt u ons te allen tijde bereiken via telefoon op +31 7522 4000 of per e-mail via info@ltc-taxi.nl.

Bereken uw prijs en reserveer

 

In 4 stappen uw prijs berekenen en een Taxi Reserveren :

  1.  Selecteer eerst uw ophaaladres: vliegveld of locatie.
  2. Selecteer uw bestemming, ook mogelijk vliegveld of locatie.
  3. Klik op “Berekenen” voor een geschatte taxitarief.
  4. Voer uw naam, 06-nummer en e-mailadres in.
    Na voltooiing ontvangt u een bevestiging via de opgegeven e-mail. Deze bevat uw gegevens, adressen, tijdstip en datum van de taxirit.

*U kunt eventueel eenvoudig annuleren via deze e-mail.

*Let op: u hoeft ons niet meer te bellen of uw reservering erin staat. Als u een bevestiging heeft gekregen via de mail dan staat uw reserveren in onze agenda.

*Let op: Dit is een geschatte kostenaanduiding. Werkelijke prijzen kunnen variëren, bijvoorbeeld door verkeersdrukte of wegomstandigheden die een omweg vereisen.

 

Voordelen van online een taxi reserveren

Online taxi reserveren
Er zijn diverse voordelen om online een taxi te reserveren in plaats van te bellen, vooral als uw taxi niet direct nodig is. Eén van de voordelen is dat u een duidelijk overzicht krijgt dankzij de bevestigingsmail van uw reservering, waardoor u zeker weet dat uw taxi goed is geregeld. Bovendien biedt de bevestigingsmail u de handige mogelijkheid om eenvoudig uw reservering aan te passen of te annuleren, zonder dat u hoeft te bellen. Met slechts een paar klikken kunt u uw reservering wijzigen. Tot slot is het prettig om vooraf te weten wat de prijs zal zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Dit maakt het proces van taxi reserveren efficiënter en gebruiksvriendelijker.

 

Wat kost een taxi

Zoek op wat uw taxi kost of bereken via onze handige tool en boek. Wat kost een taxi bij LTC