Zakelijk Taxi Vervoer

 

Zakelijk Taxi Vervoer

Zakelijk & VIP Taxi Vervoer. Bij Leidse Taxi Centrale hebben we veel ervaring met zakelijk vervoer en weten wij hoe belangrijk het is om ontspannen te reizen. Zo kunt u zich nog even voorbereiden op die belangrijke meeting of nog even die paar telefoontjes afhandelen voordat u op locatie bent.

Met één van onze luxe Audi of Mercedes personenauto’s en een nette gediplomeerde chauffeur wordt u, naar de door u gewenste locatie vervoerd en kunt u tegelijkertijd rustig werken als u dat wenst. Eenmaal op locatie kunt u met een prettig gevoel beginnen aan uw dag op kantoor, zakenreis, meeting of seminar.

Moet u vaak vliegen voor uw zakelijke reis en dus ook vaak in de vroege ochtend naar Schiphol met de taxi? Geen enkel probleem, wij werken 24/7! Bij Leidse Taxi Centrale kunt u uw reis online reserveren en krijgt daar vaak binnen een uur een bevestiging.

Tevens is er bij Leidse Taxi Centrale de mogelijkheid om op rekening te rijden en u krijgt dan een overzicht van al uw vervoer en taxiritten per maand. Wij accepteren bovendien bijna alle creditkaarten en pinnen is uiteraard ook mogelijk. Bel ons op: 071 522 4000 en vraag naar de mogelijkheden.