Uw flexwerkplek

Zakelijk taxi

 
Home > zakelijk taxi vervoer

 

Zakelijk taxi vervoer Leiden

Geniet van de vrijheid van zakelijk taxi vervoer Leiden. Reizen zonder de drukte van overvolle treinen, trams, metro’s of bussen. Voel je ontspannen en uitgerust wanneer je aankomt op je zakelijke afspraak, zonder enig oponthoud.
Geen zorgen meer over oplopende parkeerkosten die normaal gesproken gepaard gaan met autorijden. Laat het zoeken naar een parkeerplek, de stress van het verkeer en het gedoe van door de regen lopen om je auto terug te vinden achterwege.
Kies voor de stijlvolle reiservaring voor je zakenrelaties en gasten. Onze klantgerichte chauffeurs staan garant voor professioneel vervoer in nette taxi’s.

De comfort van een Zakelijk Taxi Leiden

Met zakelijk taxi vervoer van LTC Taxi Leiden bieden we u als zakelijke klant de mogelijkheid om uw rit maximaal te benutten. Al onze zakelijke taxi’s beschikken over een gratis wifi verbinding, luxe interieur en voldoende ruimte. Hiermee zijn onze zakelijke taxi’s dé ideale flexwerkplekken. U kunt uw werkzaamheden zorgeloos voortzetten en online delen, terwijl u geniet van comfort. Uiteraard zijn onze chauffeurs discreet en betrouwbaar en zal vertrouwelijke informatie vertrouwelijk blijven. Schroom dus niet om uw laptop erbij te pakken en voorbereidingen te treffen voor uw volgende bestemming of een belangrijke call te plegen. Alles bij elkaar, met zakelijk vervoer van LTC-Taxi haalt u het maximale uit uw taxirit!

Zakelijke luchthaven vervoer

Zakelijk luchthaven taxi vervoer
Vanaf het vliegveld meteen door naar een meeting, beurs of zakenrelatie? Met ons flexibele taxi service schiphol komt u altijd stipt op tijd. Onze chauffeurs houden uw vluchtnummer in de gaten zodat ze ook bij een eventuele vervroegde of vertraagde aankomst op tijd klaar staan. In de aankomsthal zal onze chauffeur u welkom heten en begeleiden naar de taxi. Zo verliest u geen tijd en kan u in de taxi meteen aan de slag op uw laptop of nog even uw welverdiende rust pakken.

Uw flexwerkplek bij LTC-taxi.

Zakelijk vervoer Flexwerk
LTC-taxi in de omgeving van Leiden biedt een eersteklas zakelijke taxidienst die uiterste discretie en flexibiliteit waarborgt. Tijdens een rit met LTC-taxi kun je volledig vertrouwen op de vertrouwelijkheid van je gesprekken en gegevens, zodat je ongestoord belangrijke telefoontjes kunt plegen. Onze service begrijpt de behoeften van zakelijke reizigers en biedt de mogelijkheid om aan te geven wanneer je niet gestoord wilt worden. LTC-taxi fungeert als de ultieme flexwerkplek voor zakelijke relaties, waardoor je tijdens je business trip productief kunt blijven terwijl je comfortabel reist. Met LTC-taxi ben je verzekerd van een topniveau service voor al je zakelijke behoeften.

 

Voordelen van zakelijk vervoer met LTC Taxi

  •  Gratis wifi!
  • Luxe voertuigen voor een professionele uitstraling!
  • Flexibel zodat u nooit hoeft te wachten voor of na uw bezoek!
  • Professionele en behulpzame chauffeurs voor een prettige reis!
  • Jarenlange ervaring met de snelste routes vanuit de gehele regio! Other taken
  • De scherpste tarieven met kortingen tot 30%
  • Betalen op rekening, via pin of creditcard!

 

Zakelijkvervoer boeken voor uw relatie?

Gebruik ons reserveringssysteem om te boeken en LTC Taxi zal uw gasten volledig ontzorgen en in stijl vervoeren.

Bereken uw ritprijs en boek

Meerdere betaalmogelijkheden

Zakelijk vervoer verzorgd door LTC Taxi betekent reizen zonder zorgen. Met ons zakelijke taxi service proberen wij u zoveel mogelijk te ontlasten. Uw pinpas of creditcard even niet bij de hand? Geen probleem! In onze zakelijke taxi’s geniet u de mogelijkheid van meerdere betaalmogelijkheden. Zo is het bij ons mogelijk om op rekening te rijden. U kunt zorgeloos onze luxe taxi’s in en uitstappen terwijl de betaling afgeschreven zal worden van uw zakelijke rekening.