24 uur bereikbaar

 
Home > telefoon nummer taxi bellen
 

 
 

Telefoon nummer voor taxi bellen

U kunt rechtstreeks op ons taxi telefoon nummer 071 522 4000 bellen voor al uw vragen en verzoeken. Onze centralisten helpen u graag met het aanvragen van een prijsopgave, het maken van een reservering, het indienen van een klacht, of het melden van verloren voorwerpen. Heeft u een andere specifieke vraag of verzoek? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon nummer bellen LTC taxi

 
 

Vriendelijke en Deskundige centralisten

Heeft u een vraag die u niet kunt vinden bij de veelgestelde vragen of heeft u met spoed een verzoek waar u direct een antwoord op nodig heeft? Onze centralisten staan altijd klaar om u vriendelijk en deskundig te helpen. Met hun jarenlange ervaring in de taxiwereld en uitgebreide stratenkennis kunnen zij u snel en efficiënt van dienst zijn.
 
 

Altijd Telefonisch Bereikbaar

Wilt u op elk moment een taxi kunnen bestellen? Onze centralisten zijn 24/7 bereikbaar via 0715224000. LTC Taxi heeft een gemakkelijk te onthouden nummer.
Hier kunt u dag en nacht een taxi bestellen. Wij hebben geen wachttijden, want ons nummer is verbonden met verschillende centralisten en chauffeurs tegelijk. Hierdoor wordt de telefoon altijd direct opgenomen zonder dat u eerst een keuzemenu hoeft te doorlopen.

 
 

Wilt u liever alles op zwart en wit?

Geen enkel probleem, dan kunt u uw vraag beter mailen of via onze contactformulier stellen. Stuur ons een e-mail met uw vraag via info@ltc-taxi.nl. Wij staan tot uw dienst en proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Meestal binnen een dag!

 
 

Bellen of online reserveren?

Heeft u geen haast met uw taxi en wilt u een taxi op een andere dag ver in de toekomst reserveren?

Dat kan! Via onze website kunt u eenvoudig en snel online een taxi reserveren. Betalen doet u pas in de taxi en kan bij ons ook met uw Pinpas, creditcard of zelfs met een Tikkie. Voltooi de stappen via ons boekingsysteem (het Gele knopje aan de zijkant) of Druk op de groene knopje (ook aan de zijkant) en bel direct 071 522 4000 om een taxi te boeken.