Taxi Schiphol luchthaven vervoer
Schiphol taxi leiden Blijft voordelig
1 september 2023
Snel een taxi super car Leidse Taxi centrale Play
Met 320 km/h in een taxi over de autobaan
12 september 2023
Taxi Schiphol luchthaven vervoer
Schiphol taxi leiden Blijft voordelig
1 september 2023
Snel een taxi super car Leidse Taxi centrale Play
Met 320 km/h in een taxi over de autobaan
12 september 2023

Steeds meer VIP Vervoer in Nederland (Leiden)

De vraag naar VIP-vervoer in Nederland is de afgelopen jaren gestaag toegenomen, wat een opkomende trend is die vanuit Amerika naar Europa is overgewaaid. Deze groeiende vraag wordt gedreven door zowel bedrijven als particulieren die steeds ruimere financiële middelen hebben om te besteden aan deze luxe vorm van transport. LTC Taxi speelt hierop in door onlangs een nieuwe VIP-pagina te lanceren, om hun VIP-klantenkring nog beter van dienst te zijn.

Met een indrukwekkend Wagenpark dat al jarenlang luxe uitstraalt in de regio’s Leiden, Bollenstreek, Wassenaar en Amsterdam, was het de juiste tijd voor een aparte VIP-pagina om hun diensten en voertuigen op de juiste manier te presenteren aan een ander publiek. In 2009 begon LTC Taxi met de Chrysler 300 SRT, die destijds comfort, luxe en statigheid uitstraalde. Daarna voegden ze de Audi A8 toe, die nog luxueuzer en comfortabeler was, en niet alleen voor de klanten, maar ook voor de chauffeurs was het een genot om in deze voertuigen te rijden. Vervolgens kwamen de Mercedes S-Klasse en de Mercedes V-Klasse met panoramadak en ingebouwde koelkast.

Op dit moment heeft LTC Taxi een indrukwekkende reeks luxe auto’s in hun vloot, waaronder de vertrouwde Mercedes S-Klasse en V-Klasse, en recentelijk hebben ze de Tesla Model S aan hun assortiment toegevoegd.

Bent u eventueel geïnteresseerd in het VIP-taxivervoer van LTC Taxi, Dan kunt u ons altijd bereiken op +31 71522 4000 of u kunt ons een e-mail sturen op info@ltc-taxi.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *